Flere og flere danskere tager den nemme løsning og henter nytårsmenuen hos den lokale slagter eller restaurant i stedet for at lave den selv. Hos eGastro er efterspørgslen efter den nemme og lækre menu også stigende: - Kunderne går efter luksus nytårsaften, siger medindehaver Thomas Henriksen
Luksus på menuen nytårsaften
Seneste nyt
-
Den er designet til at dreje rundt, men stil ikke uret efter den
-
Far tager 118 procent mere barsel, men vestjyderne ligger alligevel i bunden
-
Smedens nye butik er klar til at sætte i gang
-
Se alle billederne og video med 'møllechefen': Turen gik til Thyborøn - og 150 meter i højden
-
Se video: Klokken 17.12 - plus 200 bolte senere - skete det
-
Minister vil ikke give hjælpende hånd til læreruddannelse i Nørre Nissum
-
Svigermor fulgte med i byggeriet af kæmpevindmøllen